Qander, Visa en Miles & More

Vanaf 2 december 2019 is het niet meer mogelijk om een Miles & More Visa Card aan te vragen die wordt uitgegeven door Qander Consumer Finance B.V.

 De Miles & More Visa Blue Card en Gold Card worden uitgegeven door Qander Consumer Finance B.V. – kortweg Qander. Qander en Visa werken al vele jaren samen om de beste creditcards in de markt te zetten.

Over Qander

Qander is een Nederlands bedrijf met ongeveer 150 medewerkers dat al meer dan 20 jaar financiële producten en diensten aanbiedt. We hebben de Miles & More Visa Blue Card en Gold Card speciaal voor het Miles & More frequent flyer programma van Lufthansa ontwikkeld. 

De Miles & More Visa Card is een financieel product en we vinden het belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat alles goed is geregeld. Daarom staan we ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en hebben we een vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB). Daarnaast werken we volgens de gedragscode, richtlijnen en normen van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN).

Over Visa

Visa biedt consumenten in meer dan 200 landen en regio's de mogelijkheid snel, veilig en betrouwbaar elektronisch te betalen. Op meer dan 38 miljoen plaatsen en door 2 miljoen geldautomaten worden betalingen met Visa creditcards geaccepteerd. U ziet het Visa logo dan ook overal. Wilt u meer weten over Visa? Ga dan naar www.visa.nl.

Over Miles & More 

De Miles & More Visa Blue Card en Gold Card zijn onderdeel van het Miles & More frequent flyer programma van Lufthansa dat uit ruim 30 miljoen leden wereldwijd bestaat. Het programma is al 20 jaar oud en er zijn wereldwijd 30 financiële partnerbedrijven, 37 luchtvaartmaatschappijen en 270 andere bedrijven aan het loyaliteitsprogramma verbonden. Meer informatie vindt u op Miles & More.

Over Lufthansa WorldShop

In de Lufthansa WorldShop vindt u een ruime selectie aan producten; van reisartikelen, gadgets tot aan de leukste en handigste lifestyle en beauty artikelen. Er is altijd wel iets leuks te vinden in de Lufthansa WorldShop. Trakteer uzelf of een ander en betaal met uw gespaarde miles of betaal met uw Miles & More Visa Blue of Gold Card.